23 sierpnia 2021
Ten dżem jest zdecydowanie smaczniejszy i łagodniejszy w smaku niż czysta jarzębina, polecana dla osób które lubią gorzkiego smaku. Jeśli wolisz dodać gruszki zamiast jabłek, konfitura będzie bardziej słodka. SKŁADNIKI:
16 sierpnia 2021
Tłuszcze - komórki wykorzystują strawione tłuszcze jako źródło energii oraz do budowy różnych związków tłuszczowych, np. biorących udział w tworzeniu elementów błon komórkowych. Tłuszcze są niezbędne w procesach syntezy np.
09 sierpnia 2021
Syrop jarzębinowy jest świetnym dodatkiem do zimowej herbatki. Oto prosty przepis na syrop a smak jarzębiny zostanie długo w pamięci.  Polecam zbierać jarzębinę w miejscach odległych od skupisk, miast.  Kulki

Kontakt

chata.welna@gmail.com

Rożnowice 38

64-610 Rogoźno

 

Strona www stworzona w kreatorze WebWave.

  1. pl
  2. en

Imię i nazwisko:

Numer telefonu:

Twój e-mail:

Wiadomość:

Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany - dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

CAFE

Blog poświęcony naturze, jedzeniu oraz zdrowiu

 

Witaj,

Pragnę podzielić się z Wami swoją wiedzą oraz zainteresowaniami, które napędzają mnie do działania i tworzenia nowych receptur.

Blog będzie sezonowy, może znajdziecie tu garść inspiracji.